1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Shakira İstanbul'da

Shakira, Bonus Card'ın 7'nci yıl etkinlikleri kapsamında yarın Kuruçeşme Arena'da vereceği konser için İstanbul'a geldi. İstanbul Kültür Sanat Vakfı tarafından BKM işbirliğiyle organize edilen konser için saat 00.30 sıralarında özel uçakla Nice'ten İstanbul'a gelen ünlü pop müzik sanatçısı sempatik tavırları ile dikkat çekti. Shakira, kendisine ‘Hoş geldiniz' diyen DHA muhabirine karşılık olarak Türkçe ‘Teşekkür ederim' yanıtı verdi.

Shakira'yı taşıyan özel uçak Atatürk Havalimanı'na gelmeden çok önce önlemler alındı. Shakira için özel zırhlı araç ve korumalardan oluşan ekip uçağın inişine 1 saat kala Genel Havacılık Terminali'ne geldi. Uçağın yanaşacağı apron alanında yeraltı hizmeti yapan Gözen Air güvenlik yetkilileri ile terminal içinde ve dışında görev yapan polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Uçağın aprondan park alanına doğru ilerlemesini görüntüleyen DHA muhabirini gören uçaktakiler, camları birer birer kapatıp görüntü alınmasını engelledi. Uçağın içinden inen ve menajeri olduğunu söyleyen bir kişi Gözen Air yetkilisini uyararak, kameramanın çok yakın olduğunu en az 30 metre geriden çekim yapması gerektiğini aksi taktirde uçaktan inmeyeceğini söyledi. Bunun üzerine bir süre uçakta bekleyen Shakira hazırlıkların bitmesinin ardından kendisini bekleyen minibüse geçti. Minibüse geçtiği esnada kameralara el sallayan Shakira kendisini karşılayan Gözen Air görevlilerine sıcak davranarak onlar ile tokalaştı. Daha sonra minibüse binen Shakira ve beraberindekiler, terminale doğru gittiler.

“TEŞEKKÜR EDERİM''

Terminal önüne gelen araçtan çıkan Shakira, ‘Hoş geldiniz' diyen DHA muhabirine, karşılık olarak Türkçe ‘Teşekkür Ederim' yanıtı verdi. Shakira ve beraberindekiler kendilerini bekleyen organizasyon yetkilileri ile birlikte bir süre terminal içinde bulunan özel bir odaya alındı. Burada başta polisler olmak üzere terminalde çalışan görevliler ile fotoğraf çektiren Shakira, rahat tavırlar sergiledi. Shakira terminalden çıkmadan önce özel eşyaları çıkartıldı. Güvenlik görevlisi bavulları taşındığı arabadan düşürdü. Shakira kısa süre daha terminalde kaldıktan sonra kalacağı otele yerleşmek üzere Genel Havacılık Terminali'nden ayrıldı.
DHA
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 12:38:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?