3
Mayıs
2024
Cuma
İSTANBUL

Sokak ortasında katliam!

İstanbul'un göbeğinde sokak ortasında uyuşturucu bağımlısı gençlerin saldırısına uğrayan iki kardeşden, 15 yaşındaki O.Ç. kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken, ağabeyi ise ağır yaralandı...

Maltepe Başıbüyük Mahallesi'nde uyuşturuc aldıkları öğrenilen bir grup iki öğrenciye saldırdı. Meydana felen kavgada, lise birinci sınıf öğrencisi 15 yaşındaki O.Ç. kalbinden bıçaklanarak hayatını kaybederken, ağabeyi E.Ç ise sırtından ve ayağından aldığı bıçak darbeleri ile ağır şekilde yaralanmıştı.

Olayda hayatını kaybeden 15 yaşındaki O.Ç.'nin cenazesi Başıbüyük Camii'nde kılınan ikindi namazından sonra Başıbüyük Mezarlığı'nda sevenleri ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Olaydan yaralı kurtulan ağabey E.Ç. ise yapılan ameliyatın ardından halen Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde müşade altında tutuluyor. Hayati tehlikeyi atlatan E.Ç.'nin yakınlarına, ölümünden habersiz olduğu kardeşini sorduğu belirtildi.

Öte yandan, O.Ç.'nin öldürülmesi ve ağabeyi E.Ç'nin yaralanması olayı ile ilgili olarak gözaltına alınan sanıklardan 5 kişi, sorgularının ardından Kartal Adliyesi'ne sevk edildi. Gazetecilerin "Pişman mısınız?" sorusunu yanıtsız bırakan sanıklardan S.G.'nin ayağının alçıya alındığı gözlenirken, zanlı adliyeye seke seke geldi.

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2008 Pazar 12:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?