1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Taksiciye kurşun yağdırdı

Kadıköy'de, dün gece bir taksiye binen müşterinin taksi şoföründen gündüz tarifesini açmasını istemesiyle başlayan tartışma kanlı bitti. Müşteri belindeki silahını çıkararak taksi şoförüne kurşun yağdırdı. 

Olay, dün gece saat 01:00 sıralarında Kozyatağı İnönü Caddesi üzerindeki Site Taksi Durağı'nda meydana geldi. İddialara göre, olay şöyle gelişti: Y.E. (56) adlı şahıs taksi durağında bekleyen 34 TAJ 41 plakalı taksinin yanına gelerek şoför Mehmet Arpacı'dan kendisine gündüz tarifesi açmasını istedi. Arpacı ise bunun mümkün olmadığını, saatin geç olduğunu, gece tarifesi ile gideceğini söyledi. Bir süre Arpacı ile tartışan Y.E., belindeki tabancayı çıkararak Mehmet Arpacı'ya ateş etmeye başladı. 

Bir süre kurşunlara hedef olmamaya çalışan Arpacı, karnına aldığı tek kurşunla kanlar içinde yere yığıldı. Olayı gören Arpacı'nın taksici arkadaşları ise silahlı şahıs Y.E.'yi etkisiz hale getirdi. Taksiciler olayda kullanılan silahı yanlarına alarak arkadaşlarını Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Arpacı daha sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Arpacı'nın sağlık durumunun iyi olduğu ve karnına isabet eden tek kurşunun bir taraftan girip diğer taraftan çıktığı belirtildi. 

Olayın şokunu yaşayan taksi şoförleri can güvenliklerinin olmadığını, hayatlarının bir kurşun ya da bir bıçakla her an bitebileceğini söyleyerek yaşananlara isyan etti. Öte yandan olaydan sonra yakalanan Y.E.'nin tutulmaya çalışılırken protez olan ayağının düştüğü ve daha sonra tekrar yerine takıldığı öğrenildi. Y.E. sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.

iha
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2007 Perşembe 11:48:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?