2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Taksim'de tinerci dehşeti!

Taksim Gezi Parkı'nda güpegündüz bir gencin, para vermediği için tinerciler tarafından bıçaklandığı iddia edildi. Çok sayıda vatandaş yaralının ambulansa bindirilişini izlerken, gündüz vakti genci bıçaklayan şahısları kimsenin görmemesi ise dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, dün saat 14.30 sıralarında Taksim Gezi Parkı'nda Aydın Güney (18) isimli genç, vatandaşların gözleri önünde bıçaklandı. İddialara göre, gencin etrafını saran tinerciler Güney'den para istedi. İstedikleri parayı alamayan tinerciler, Güney'i göğsünden bıçaklayarak hızla uzaklaştı. Aldığı bıçak darbesinin yanında yere düşerken başını da yaralayan genç, kanlar içinde bir süre yürüdü. Güney, McDonald's'ın üst tarafına geldiğinde yere yığıldı.

Genci kanlar içinde yerde yatarken bulan vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Aydın Güney, olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi'ne götürüldü. Çok sayıda meraklı vatandaş Güney'in ambulansa binişini izlerken, gündüz vakti genci bıçaklayan şahısları kimsenin görmemesi ise dikkat çekti.

Hastaneye kaldırılan gencin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Güpegündüz meydana gelen olayda görgü tanığının çıkmaması çevrede incelemelerde bulunan polisi zor durumda bıraktı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Eylül 2007 Cumartesi 09:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?