1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

TEM Otoyolu'nda kaza 1 ölü

Sultanbeyli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden TIR karşı istikamete geçince, bir kamyon ile çarpıştı. 

Olayda kamyon sürücüsünün cansız bedeni dökülen kolilerin arasında kalan kabinin içinde uzun aramalar sonrasında bulunabildi.
Olay 01.00 sıralarında TEM Otoyolu Sultanbeyli Uzundere Mevkii'nde meydana geldi. 

Ankara istikametinden gelmekte olan 34 BN 7715 plakalı TIR sürücüsü Metin Canaslan, seyir halinde ilerlediği sırada bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Direksiyonu toplayamayan Canaslan, orta refüjü de aşarak yolun ters istikametine geçti. Bu sırada hiçbir şeyden habersiz yoluna devam eden ve tıbbi malzeme taşıdığı öğrenilen Ferudun Avcı yönetimindeki 63 KC 852 plakalı kamyon ile kafa kafaya çarpıştı. 

Kazayı haber alan polis, ambulans ve itfaiye ekipleri kısa zamanda olay yerine geldi. Olay yerine gelen ekipler yaralı TIR sürücüsü Metin Canaslan'ın Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Serivisi'ne kaldırdı.Hastaneye kaldırılan Canaslan'ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Olay yerine gelen ve uzun bir süre kamyon şoförü Ferudun Avcı'yı arayan ekipler, yaptıkları arama sonrasında koliler arasında kalan sürücü kabininin içinde Avcı'nın cansız bedenini ile karşılaştı. Avcı'nın cesedi olay yerine gelen ambulans ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Kaza nedeni ile kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu yol ise yapılan çalışmalar sırasında tek şerit olarak verilmeye çalışıldı. Olay yerinde bulunan araçların kaldırılması ile kapanan trafik 2 saat sonra açılabildi.
İha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2007 Cuma 05:38:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?