2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Trafik kazası : 1 ölü

Üsküdar'da direksiyon hakimiyetini kaybeden bir araç, bariyerlere çarptı. Kazada araç içinde bulunan bayan sürücü sıkışırken, olay yerine gelen vatandaşlar tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Ambulans ile hastaneye kaldırılan sürücü, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

Olay 04.00 sıralarında Üsküdar D-100 Karayolu Harem istikametinde meydana geldi. 34 DS 5303 plakalı aracı ile Ankara istikametinden gelen Dilber Arzu Demirbaş (34) süratli bir şekilde seyir halindeyken bir yol ayrımına geldiği sırada birden aracının hakimiyetini kaybetti. Demirbaş daha sonra yolun sağ kısmında bulunan bariyerlere çarptı. Yaklaşık 10 metre uzunluğunda ki bariyerleri katladıktan sonra Dilber Arzu Demirbaş'ın kullandığı araç yan yatarak durabildi. 

Çarpmanın etkisi ile çıkan sesten dolayı olayı fark eden Haydarpaşa Numune Hastanesi ve Mezarlıklar Müdürlüğü güvenlik görevlileri hemen olay yerine gelerek kısa bir çalışmanın ardından olay yerine çağırılan itfaiye ekiplerine gerek kalmadan Demirbaş'ı sıkıştığı yerden çıkarttı. Demirbaş, olay yerine gelen ambulans ile Haydarpaşa Numune Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı. Demirbaş'ın alkollü olup olmadığı ise yapılan testlerin ardından ortaya çıkacak.
iha
Yayın Tarihi : 19 Mayıs 2007 Cumartesi 12:52:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hatice doğramacı IP: 85.98.218.xxx Tarih : 19.05.2007 22:05:36
ailesine Allah sabır wersin çok genç miş Allah rahmet eylesin