2
Mayıs
2024
Perşembe
İSTANBUL

Trafik kazası: 1 ölü

Kadıköy D-100 karayolu üzerinde seyir halinde iken direksiyon hakimiyetini kaybeden taksi şoförü, park halinde duran bir kamyona arkadan çarptı. 

Meydana gelen bu olayda taksi şoförü yaralanırken, araç içinde müşteri olduğu sanılan bir kişi ise hayatını kaybetti.
Olay 05.00 sırlarında Kadıköy D-100 Karayolu Yeni Sahra Mevkii'nde meydana geldi. Naif Babur isimli taksi şoförü, 34 TEL 45 plakalı aracı ile Hasan Hüseyin Asutay isimli müşterisini Harem istikametine doğru götürüyordu. Babur, Yeni Sahra yakınlarına geldiğinde bir anda aracının hakimiyetini kaybetti. Bir süre savrulan araç daha sonra Lütfü Çeken' in şoförlüğünü yaptığı 42 R 8130 plakalı kamyona arkadan çarparak durabildi. 

Çarpmanın etkisi ile Babur araç içine sıkışırken, araç içinden yaralı olarak çıkartılan Asutay olay yerine gelen ambulans ile Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Çarpmanın etkisi ile araç içene sıkışan Babur ise çevredeki vatandaşlar ve sağlık ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarıldı. Babur daha sonra ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi Acil Servisi' ne kaldırıldı. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan Asutay, yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Taksi şoförü Babur'un ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazanın şokunu hala üzerinden atamayan kamyon şoförü Çeken ise park halinde olduğunu, taksinin kendisine arkadan çarptığını, ancak çok hızlı geldiğini söyledi. Kazanın ardından bir süre kapan yol, araçların kaldırılmasının ardından açıldı.
iha
Yayın Tarihi : 13 Nisan 2007 Cuma 09:15:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
emre IP: 88.238.65.xxx Tarih : 14.04.2007 19:31:45
çok kötü bir haber böyle insanları acımadan öldürmek lazım. cezasını çekmeleri lazım.böyle adamlar için insanların canını böyle alıyorlar