1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası: 5 yaralı

Ümraniye'de önünde seyreden TIR'ı sollamak isteyen bir araç kaza yaptı. Kazada araç içinde bulunan 5 kişi yaralandı. Takla atarak durabilen araç içinde kalan sürücü olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay 23.00 sıralarında Şile istikameti Çekmeköy sapağında meydana geldi. Ataşehir'de çalıştıkları işyerinden evlerine gitmek için Hasan Kabakçı'nın kullandığı 34 AOL 90 plakalı araç ile yola çıkan 5 arkadaş, gireceği sapağa yaklaştıklarında önlerinde gitmekte olan bir TIR'ı sollamak isterken kaza yaptı. Kabakçı, bir anda aracın hakimiyeti kaybederek, kaldırıma çıktı. Bir süre kaldırımda giden araç daha sonra taklalar atarak, yol kenarında bulan yeşillik alanda durabildi. Olayı gören vatandaşlar hemen araç içinde bulunanların yardımına koştu. Yaralılardan Tuncay Çifçi, Şuayip Karasoy ve Okay Çifçi Haydarpaşa Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Takla atan aracın altında kalan Hasan Kabakçı ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kurtarma çalışmaları sırasında aynı araçta bulunan ve hafif şekilde yaralanan İlhan Erdoğan, araç altında kalan arkadaşını yalnız bırakmadı. Daha sonra araç altından çıkartılan Kabakçı, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Kasım 2007 Çarşamba 10:48:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Semiha AYDOĞDU IP: 88.243.97.xxx Tarih : 23.11.2007 21:22:35

Hasan Abi için çok üzüldük kurtulduğunuz için çok sevinçliyiz.