1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Trafik kazası: 6 yaralı

D100 Karayolu'nda meydana gelen bir kazaya yardımcı olmak isteyen araca, aynı istikamette seyretmekte olan bir minibüs çarptı. Her iki kazada toplam 6 kişi yaralandı. 

D100 Karayolu, Bakırköy-İncirli mevkii Topkapı istikametinde gitmekte olan bir motosikletin kaza yaptığını gören ve yaralı olan 2 kişiye yardım etmek için duran cipe arkadan gelmekte olan bir minibüs çarptı. Kazada yardım için duran araçtaki 4 kişi yaralanırken, motosiklette bulunan 2 kişinin nereye gittiği öğrenilemedi. Kaza nedeniyle yol yaklaşık 1 saat süreyle trafiğe kapandı. Saat 02.00 sıralarında yaşanan kazada, Savaş Melikoğlu'nun kullandığı 34 TD 0773 plakalı motosiklet, yağmur nedeniyle kayganlaşan zeminde kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Bu arada kullandığı 34 V3367 plakalı cip ile aynı istikamette ilerleyen Cabir Açıkel, kazazedelere yardım etmek için durdu. 

Yanında bulunan arkadaşları ile araçlarından inmek isterken, Okan Özner yönetimindeki 34 BU 1799 plakalı minibüs, cipe arkadan çarptı. Kazada Okan Özner, Okan Özner ile aynı araçta bulunan Şenol Kalyoncu, Cabir Açıkel ve ismi öğrenilemeyen 1 kişi yaralandı. Vatandaşlar tarafından araçlarından çıkarılan yaralılar yol kenarına
alındı. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara müdahale etti. Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk yardımın ardından yaralılar ambulanslarla İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsü Savaş Melikoğlu ve yanında bulunan arkadaşının nereye gittiği ise öğrenilemedi. Hastanede tedavi altına alınan yaralılardan Özner'in durumunun ağır olduğu bildirilirken, diğerlerinin ise hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi. Bu arada kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Cabir Açıkel, kendilerinin kaza yapan motosiklettekilere yardım emek için durduklarını, bu arada minibüsün kullandıkları araca arkadan çarptığını söyledi. Açıkel, motosiklette 2 kişinin bulunduğunu, kazadan sonra nereye gittiklerini bilmediğini ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2007 Perşembe 09:57:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?