1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Travestilere saldırı: 1 ölü, 1 yaralı

Şişli'de aynı evde kalan 2 travesti, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boğazlarından bıçaklandı. Travestilerden biri olay yerinde hayatını kaybederken, diğeri yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Feriköy Kuyularbaşı Sokak numara 3'te meydana geldi. Binanın üçüncü katında yaşayan "Funda" takma isimli travesti Bayram D. (24) ile "Simge" takma isimli travesti Erdal D.'nin evinden sabah saatlerinde gelen gürültüler üzerine komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, içeri girdiklerinde Bayram D.'nin boğazı bıçakla kesilmiş cesediyle yine boğazının kesilmesi sonucu yaralanan Erdal D. ile karşılaştı. Polis, evde incelemelerde bulunurken, yaşananları öğrenen şahısların travesti arkadaşları da olay yerine koştu. 

Olayda yaralanan Erdal D., Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılırken, Bayram D.'nin cesedi ise polisin olay yeri incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.


Travestilerden birini yaralayıp diğerini de öldürerek olay yerinden kaçan kişi ya da kişileri arama çalışmaları devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2007 Cuma 16:35:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?