1
Mayıs
2024
Çarşamba
İSTANBUL

Ucuz bilgisayar izdihamı

Zeytinburnu E-5 kenarında bulunan bir bilgisayar firması kuruluş yıldönümü nedeniyle 'ucuz bilgisayar ve elektronik ürün' kampanyası düzenleyince, mağaza önünde izdiham yaşandı. Firmanın önünde toplanan vatandaşlar, ucuz bilgisayar ve elektronik eşya alabilmek için saatlerce bekledi.


Vatan Bilgisayar'ın 25. kuruluş yıldönümü nedeniyle CardFinans sahiplerine özel düzenlediği 1 günlük 'tüm ürünlerde yüzde 25 indirim + 6 taksit' kampanyası, izdiham yaşanmasına neden oldu. Zeytinburnu Cevizlibağ'da bulunan mağaza önüne gelen vatandaşlar, ucuz ürün almak için saatlerce beklemek zorunda kaldı. Yoğunluk nedeniyle mağazaya giremeyen yaklaşık 50 kişi, mağazayı Tüketici Birliği Hakem Heyeti'ne şikayet etmek için imza topladı. Mağaza önünde toplanan tüketiciler, saat 19.00 sıralarında geldiklerini, saatin 23.00 olmasına rağmen içeriye giremediklerini söyleyerek duruma tepki gösterdi. Yoğunluk nedeniyle polis ekipleri mağaza önünde güvenlik önlemi alırken, yetkililer ise herhangi bir açıklama yapmadı. Mağazadan ürünlerini alan vatandaşlar ise çıkışta şanslı olduklarını dile getirdi.


Bazı vatandaşların, ucuzluk nedeniyle 5 bin YTL'ye varan alışveriş yaptıkları ve otomobillerinin bagajlarını doldurdukları gözlendi. Mağazanın camlarında bulunan, "Yoğunluk nedeniyle mağazamız kapalıdır" yazısına aldırmayan vatandaşlar, gecenin ilerleyen saatlerine kadar bekledi.


Öte yandan, mağazanın reklamlarında kampanyanın sadece 10 Eylül 2007 tarihinde mağazalarda geçerli olduğu ve stoklarla sınırlandırıldığını belirttiği öğrenildi.

İha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 03:41:47
Güncelleme :11 Eylül 2007 Salı 09:20:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?