30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Ünlü isimlerden eğitime destek

Türkiye'nin önde gelen müzisyenleri, iş dünyasının ünlü isimleri, sinema ve tiyatro sanatçıları, yazarlar ve medya temsilcileri, çocukların eğitimine destek olmak için 23 Şubat 2009 Pazartesi gecesi aynı sahnede buluşmaya hazırlanıyor.

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV), ülkenin önde gelen insanlarını farklı performanslarını sergileyecekleri özel bir gecede bir araya getirmeye hazırlanıyor. Fahir Atakoğlu, Kürşat Başar, Okan Bayülgen, Yavuz Bingöl, Güneri Cıvaoğlu, Cem Davran, Nazlı Deniz Boran, Kenan Doğulu, Sertab Erener, Fatih Erkoç, Carlos Garcia, İsmail Hakkı Demircioğlu, Rahmi M. Koç, Hülya Koçyiğit, Erkan Oğur, Güler Sabancı, Tan Sağtürk, Ethem Sancak, Tuluğ Tırpan, Arzuhan Yalçındağ ve Zara 23 Şubat 2009 Pazartesi gecesi saat 21.00'de gerçekleştirilecek etkinlikte sahneye çıkarak performans sergileyecek.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek gecenin biletleri Biletix'te satışa sunulurken, TEGV, geceden elde edilecek gelirle 20 bin çocuğun eğitimine destek olmayı hedefliyor.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2009 Salı 16:31:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?