30
Nisan
2024
Salı
İSTANBUL

Vakko'dan krize hodri meydan

Konsept mağazalarının tümünü 2009'un ilk yarısında Galleria Alışveriş Merkezinde açmayı hedefleyen Vakko, Vakkoroma-V2K'nın açılışını yaptı.

Dünyaca ünlü Autoban Mimarlık tarafından tasarlanan Vakkoroma-V2K'nın açılışını Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve DATİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan birlikte gerçekleştirdi.

Galleria Vakko'nun Türkiye'de en çok ciro yapan üç Vakko mağazasından biri olduğunu ifade eden Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, ekonomik krize rağmen 2,5 milyon dolarlık mağaza yatırımını çekinmeden yaptıklarını bildirdi.

Galleria'da mağaza metrekaresi olarak iki kat büyüdüklerine işaret eden Hakko şöyle konuştu: "Birçok AVM'nin kriz yaşadığı şu dönemde biz tam aksine Galleria'da büyüme kararı aldık. Hatta bütün konsept mağazalarımızı tek bir çatı altında burada buluşturduk. Şubat ayından itibaren Ataköy Sheraton içinde 'Butik Vakko' konseptimiz de yer alacak. Bütün bu yatırımların ana nedeni Galleria'da elde ettiğimiz başarılardır. Kusursuz mağazacılık anlayışımızla müşterilerimizin bize gösterdiği teveccühe biz de büyüyerek karşılık verdik. 30 yeni istihdam yapacağız."

DATİ Holding Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Kalkavan da, Vakko'nun Galleria'da iyi satış hacmi yakalaması ve buna paralel genişleme yatırımlarını yapmasının sebeplerinden birinin AVM olarak sundukları altyapı hizmeti olduğunu vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 20:15:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?