2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Çevre yolunda kaza

Kadıköy 1. Çevreyolu bağlantısında bir kamyon, hatalı şerit değiştirdiği iddia edilen bir kamyonete arkadan çarptı. Kazada, kamyondaki bir kişi araç içinde sıkıştı. 

Kaza, saat 11:30 sıralarında Kadıköy 1. Çevreyolu Ankara istikametinde meydana geldi. Hamza Niğdelioğlu yönetimindeki 54 DV 551 plakalı kamyon önünde seyreden ve hatalı şerit değiştirdiği iddia edilen 34 AZZ 89 plakalı Uğur Uzundal'ın kullandığı kamyonete arkadan çarptı. Kazada, kamyonda bulunan Kerim Niğdelioğlu araç içerisinde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri geldi. Bir türlü adresi bulamayan itfaiye ekiplerinin olay yerine gelmesine bir de sıkışan trafik eklenince Kerim Niğdelioğlu'na ilk müdahaleyi 112 sağlık ekibi yaptı. Sağlık ekipleri levyeyle sıkışan kamyonun kapısını açarak tedavisini yaptıkları yaralıyı kurtarma çalışmasına başladı. Sağlık ekipleri vatandaşların yardımıyla kamyondaki yaralıyı çıkarmayı başardı. 

Niğdelioğlu, ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı hastaneye kaldırıldıktan sonra kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, "Bize yanlış adres vermişler, olay yerini bulamadık" diye tepki gösterdi. 

Kamyon sürücüsü Hamza Niğdelioğlu, seyir halindeyken önündeki kamyonetin birden şerit değiştirdiğini belirterek "Ben fren yaptım ancak duramadım ve arkadan çarptım" dedi.
Kazaya plakasını alamadığı bir otomobilin neden olduğunu söyleyen diğer kamyonetin sürücüsü Uzundal ise kendisinin de bu yüzden şerit değiştirmek zorunda kaldığını iddia etti.
iha
Yayın Tarihi : 6 Mart 2007 Salı 13:48:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?