1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Klimalı tabut ihalesine 6 teklif

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nce satın alınacak 25 adet klimalı tabut ihalesine 6 firma teklif verdi.

Büyükşehir Belediyesinin Merter Ek Hizmet Binası'ndaki İhale Salonu'nda gerçekleştirilen ihale, Büyükşehir Satınalma Müdürlüğü tarafından "açık ihale usulü" ile yapıldı. İhaleye, 6 firma teklif verdi.

"Ekvator Isıtma" firmasının 84 bin 750 YTL, "Altın Çekiç" firmasının da 62 bin 500 YTL teklif verdiği ihalede, diğer dört firmanın teminat ve teklif mektupları eksiklikler nedeniyle kabul edilmedi.

Teklif ve teminat mektupları kabul edilen 2 firmaya ait dosyaların inceleneceği ve sonucun ilgili firmalara gönderileceği bildirildi.

İhalenin teknik şartnamesine göre, satın alınacak tabutlar, "Camelyaflı Takviyeli Plastik (CTP)" uygulaması olan kompozit yapıdan imal edilecek. Tabutların duvarları, soğuk hava depolarında aranan en az 5 santimetre izole kalınlığına sahip olacak.

Duvarlardaki CTP uygulamasının kalınlığı, 1 metreküp/40 kilogram poliüretan dolgu malzemesi ile sağlanacak. Cenaze haznesi üzerinde tasarlanan kapak, CTP ve poliüretan kompozit yapıdan imal edilecek. Cenaze haznesi, içten ölçümle 2 metre uzunluğunda, baş kısmı 60, ayak ucu 30 santimetre olacak.

Cenaze haznesinin içi, yekpare 0,50 milimetre alüminyum levha ile kaplı olacak.

Tüm uygulamalardan sonra klimalı tabutun boyu 2,55 metre, baş tarafı 77 cm, ayak ucu 40 cm eninde olacak şekilde imal edilecek.
aa
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2007 Çarşamba 15:15:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?