1
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Metruk binada yangın: 1 ölü

Üsküdar'da ısınmak için metruk ahşap bir binaya giren 2 kişinin yaktığı ateş sonucu yangın çıktı. Şahıslardan biri binadan kaçmayı başarırken yangına uykuda yakalanan arkadaşı hayatını kaybetti.
 
Üsküdar Tunusbağı Caddesi'nde ahşap bir binada yangın çıktı. Çevrede alkol bağımlısı olarak tanınan ve geçimini kağıt toplayarak sağlayan Hüseyin Öksüzgülmez ve bir arkadaşı havanın soğuk olması nedeniyle ısınmak için metruk ahşap binaya girerek ateş yaktı. Bir süre sonra Öksüzgülmez uykuya daldı. Isınmak için yakılan ateşin bir anda büyümesi üzerine arkadaşı Öksüzgülmez'i içeride bırakarak dışarıya kaçtı. 

Yangına uykuda yakalanan Öksüzgülmez alevler arasında kaldı.
Olay yerine gelen Üsküdar ve Kadıköy itfaiyesi ekipleri, yangını söndürdü. Bir kişinin içeride olduğunun söylenmesi üzerine itfaiye ekipleri binada inceleme yaptı. 

Yapılan inceleme sonucu itfaiye ekipleri Öksüzgülmez'in cansız bedeniyle karşılaştı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Hüseyin Öksüzgülmez'in cesedi Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Yangında dışarıya kaçan şahıs ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 6 Şubat 2007 Salı 10:18:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?