25
Mayıs
2024
Cumartesi
ARNAVUTKÖY - ARNAVUTKÖY - İSTANBUL

Kayıp 2 gencin aracı barajda bulundu

ARNAVUTKÖY'DE KAYBOLAN İKİ GENCİN ARACI SAZLIBOSNA BARAJI'NDA BULUNDU

Arnavutköy'de otomobille Sazlıdere Barajı'na düştükleri tahmin edilen 2 genci bulmak için başlatılan arama çalışmalarında gençlere ait araç bulundu. Gençleri bulmak için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Alınan bilgiye göre, önceki gün 34 ZE 4290 plakalı otomobille arkadaşı Adem Babacan'ı (26) da yanına alarak Hadımköy'de gezintiye çıkan Cihan Gündüz (28), gece geç saatlerde annesini arayarak "Adem'le Hadımköy'deyiz. Birazdan geleceğiz meraklanmayın" dedi. Bu telefon konuşmasından sonra iki gençten bir daha haber alınamadı. Gündüz ve Babacan'ın telefonlarının kapalı olması üzerine iyice paniğe kapılan aileler Sazlıbosna Barajı çevresinde gezerek arama yaptı. Yapılan aramalar sonucu kayıp araca ait olduğu tahmin edilen tampon parçaları ve fren izlerine rastlandı. Bunun üzerine hemen güvenlik güçlerinden yardım istendi. İki gencin araçla Sazlıbosna Barajı'na düşmüş olabileceği ihtimali üzerine dün gece bölgede aramalar yapıldı. Gecenin karanlığında sürdürülemeyen arama çalışmalarına sabah erken saatlerde yeniden başlandı. Deniz Polisi ve itfaiyenin yaptığı aramalar sırasında baraja düştüğü anlaşılan araca ulaşıldı. Dalgıçların yardımıyla vince bağlanan otomobil sudan çıkartıldı. Yapılan incelemede ise Cihan Gündüz ve Adem Babacan'ın araç içinde olmadıkları belirlendi. Bu sırada araca bakmak isteyen iki gencin yakınları ile polis arasında kısa süreli tartışmalar yaşandı. Araç çıkarıldıktan sonra iki genci bulmak için yeniden çalışmalara başlandı.

Sazlıbosna Mahallesi Muhtarı Oktay Teke, daha önce de aynı yerde çok sayıda kaza meydana geldiğini belirterek, "Köprü üzerinde bariyer yok. Yol darken bariyer vardı ancak kaldırıldı. Köprü geniş, 5 metre genişlikte bariyer döşenebilir. Bu gençlerimiz önceki gün ailelerini aramışlar ve biz dün burada araca ait parçaları bulunca yetkililere haber verdik" dedi.

ARNAVUTKÖY'DE KAYBOLAN İKİ GENCİN ARACI SAZLIBOSNA BARAJI'NDA BULUNDU
ARNAVUTKÖY'DE KAYBOLAN İKİ GENCİN ARACI SAZLIBOSNA BARAJI'NDA BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 13:24:04
Güncelleme :7 Şubat 2011 Pazartesi 09:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?