25
Mayıs
2024
Cumartesi
BAĞCILAR - BAĞCILAR - İSTANBUL

Hacı adayları uğurlandı

HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bağcılar protokolü bu kez hacı adaylarını uğurlamak için bir araya geldi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen hacı adaylarını kutsal yolculuğa uğurlama programında sevinç ve hüzün bir aradaydı.

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda gerçekleşen uğurlama programına yaklaşık 500 hacı adayı katıldı. Bağcılar Kaymakam Veysel Yurdakul, Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kuş ve İlçe Müftüsü Mustafa Derin'in katıldığı programda hacı adayları mutluluk gözyaşlı döktü. Hacca daha önce gidenlerin tecrübelerini paylaştığı programda Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Burada yapılmış en güzel toplantıların birinde bulunuyoruz. Uzun zamandır bu yolculuğa çıkmak istediğinizi

biliyorum. Heyecanlarınıza ortak olduğumuz bu akşam sizlerden dua istiyorum. Hayırla gidip, hayırla dönmenizi diliyorum. Bizim için ve tüm Müslümanlar için dua etmeyi unutmayın" dedi.

İlçe Müftüsü Mustafa Derin ise, "Sizi gözyaşlarıyla uğurlayan ve sizlerden dua bekleyen, bize de nasip olsa da biz de gitsek diyen değerleri unutmayın, Bağcılar'ı ve Bağcılar'da yaşayan insanları unutmayın" diyerek başladığı konuşmasını "Bizleri burada buluşturan Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı'ya teşekkür ediyorum" şeklinde tamamladı.

Hacı adaylarının son derece mutlu olduğu program protokolün kendilerini kapıda uğurlamasıyla sona erdi.

HACI ADAYLARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2010 Pazartesi 13:08:04
Güncelleme :19 Ekim 2010 Salı 14:16:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?