27
Mayıs
2024
Pazertesi
BAĞCILAR - BAĞCILAR - İSTANBUL

Şehit yakınları ve gazilere iftar

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR

Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda düzenlenen iftar programında şehit yakınları ile gaziler bir araya geldi.

Bağcılar Belediyesi, şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenledi. Bağcılar Belediyesi Halk Sarayı'nda gerçekleştirilen programda, konuşan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, "Şehitlerimizi unutmamız mümkün değil" dedi. Çanakkale Şehitliği'nde geleneksel iftar programına bu yıl da devam edildiğini ifade eden Çağırıcı, "O dönemde orucunu açamadan şehit olanlar ya da orucunu açtığı halde yiyecek bulamayanlar oldu. Bu vatan bu şekilde kurtuldu ve biz de gerçekleştirdiğimiz etkinliklerle

şehitlerimizi unutmadığımızı gösteriyoruz" ifadelerini kullandı.

Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul, "Şehitlerimize ve gazilerimize minnet borçluyuz" dedi. İftara katılan Muharip Gaziler Derneği Başkanı Emekli Albay Ahmet Kendigeldi ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Güner, Bağcılar Belediyesi'ne şehit yakınları ve gazileri unutmadığı için teşekkür etti.

İftara, AK Parti Bağcılar İlçe Başkanı Necati Karagöz, Bağcılar Mili Eğitim Müdürü Kadir Kuş, Emniyet Müdürü Nihat Çulhaoğlu, Sağlık Grup Başkanı Dr. Hülya Tiryaki ile çok sayıda şehit yakını ve gazi katıldı.

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR
ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERE İFTAR
İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2010 Perşembe 13:40:05
Güncelleme :29 Ağustos 2010 Pazar 17:05:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?