17
Mayıs
2024
Cuma
BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER - BAHÇELİEVLER - İSTANBUL
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

GÖKSİM DOPİNG ADSL DAĞITIM MERKEZİ

GÖKSİM DOPİNG ADSL ŞİRKET TANITIMI
ADSL 1993yılında Ticari Faaliyetlerine başlayan Firmamız Türkiye Genelinde 49 İlde 124 Bayisi ile Göksim DOPİNG ADSL kampanyaları başvuru merkezidir ve Türkiye genelinde DOPİNG ADSL bayilikleri vermektedir,İnternet üzerinden ucuz telefon görüşmesi Voip Hizmetleri,Callshop kurulumları,Araç Takip ve Filo Takip Sistemleri Exper,Ramar,,Magelelan-Logic Gear-GpsTürk-Remco-Bulbul-Piranha-Next Next Star-Mio-Harward-Navitech-Xetec-Navia-MyGuide-TomTom-Garmin marka Navigasyon Cihazları Bayi ve Son Kullanıcı Satışı,Restaurant-Bar-Cafe-Pastane-Fastfood Otomasyon Sistemleri Kurulumu ve Bayi Satışı,AOC ve woon Monitörleri Bayi ve son kullanıcı Satışı,Casper , Exper ,MrPlus,Woon Bilgisayar ları Bayi ve son kullanıcı Satışı,Notebook Çantası İmalattan Toptan Satış,Airties-Pikatel Modem,Linksys ,Pıkatel -Sıemens-Tesan IPTelefonları,,Sıemens Telefon Santralleri,Oemsatışı,TeknikServis Hizmetleri,Parça Kontör Satışı,Fatura Tahsilat (Elektrrik,Su,Doğalgaz,Telekom/Adsl,Cep Telefonu Dıgıtürk,Kablo Tv)Programı satışı Alanlarında Faaliyet Göstermektedir.Firmamızın Ankara,Antalya,Antalya Lara,Bursa Heykel,Bursa Osmangazi,,İzmir-Karşıyaka, İzmir-Yeşilyurt,Konya,Sakarya ve Trabzon da irtibat ofisleri bulunmaktadır
GÖKSİM DOPİNG ADSL ÜRÜN TANITIMI

Türk ADSL piyasasının yeni ürünü yeni oyuncusu DOPİNG ADSL, mevcut telefon hattınız üzerinden yüksek hızlarla veri transferi yapabilmenize olanak veren yepyeni bir internet bağlantı şeklidir. DOPİNG ADSL bugüne kadar sunulan çözümlerden çok daha farklı yapısıyla internete hızlı, kesintisiz ve güvenli bir şekilde bağlanılmasını sağlamaktadır..
DOPİNG ADSL tarafından sunulan kurulum ve kesintisiz destek hizmetleriyle küçük ve orta ölçekli kurumların her türlü internet bağlantı ihtiyacı kaliteli, kesintisiz ve en ekonomik şekilde karşılanmaktadır.DOPİNG ADSL adındanda anlaşılacağı gibi gibi agrasif ve güçlü fark yaratan farkı yaşatan bir marka.DOPİNG ADSL kampanyası ilede fark yaratıyor1mb fiyatına 2 mb ile 2mb fiyatına 4 mb 'e 4 mb fiyatına 8 mb ile sizin dünyanıza giriyor üstelik 1 ay 2 ay 3 ay değil 12 ay sabit fiyat garantisiyle cebinizide sıcak tutuyor Üstelik müşteri memnuniyetini ilke edinmiş Doping ADSL 'de Modem Kurulumu ücretsiz.Şidi sizde DOPİNG ADSL Alın fark yaratın, DOPİNG ADSL farkını yaşayın
 

İlgili Kişi :İBRAHİM KARASULU
Adres1 :Deli Hüseyin Paşa Cad. Röntgen Sok. No:40 Bahçelievler-Basınsitesi
Adres2 :
Posta Kodu :34130
Telefon :2125391817
Faks :2125540476
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.