18
Mayıs
2024
Cumartesi
BAKIRKÖY - BAKIRKÖY - İSTANBUL

Adliye çatısında intihar girişimi

ADLİYE ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Borçları nedeniyle bunalıma giren Hasan A. adlı kişi, duruşma için geldiği Bakırköy Adliyesi'nin çatısına çıkarak intihar etmek istedi. Daha önce de intihar girişiminde bulunduğu öne sürülen şahıs, polis ekiplerinin borçlarının ödeneceğine dair söz vermesi üzerine ikna edilerek aşağı indirildi.

Alınan bilgiye göre Hasan A. adlı şahıs, bir dava kapsamında geldiği Bakırköy Adliyesi'nde, saat 14.00 sıralarında adliye personelinin kullandığı merdivenle çatıya çıktı. Çatının kenarına gelerek aşağı atlamak isteyen şahsı gören vatandaşlar hemen polis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, itfaiye erleri ise Hasan A'nın aşağıya atlaması ihtimaline karşılık hava yastığı açtı. Çatıya çıkan polis ekipleri, şahsı ikna edebilmek için uzun süre dil döktü.

Uzatılan itfaiye merdiveni ile aşağı inmeyi reddeden şahıs, bir süre sonra üzerindeki giysileri de çıkarttı. Çevrede toplanan meraklı vatandaşların da cep telefonu ve kameralarla adliye çatısındaki Hasan A'yı görüntülemeye çalışması üzerine ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Adliye çatısından inmeyi reddeden Hasan A., polisin borçlarını ödeyeceğine dair garanti vermesi üzerine ikna oldu. Geldiği yolu kullanarak çatıdan inen Hasan A., ifadesine başvurulmak üzere Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Osmaniye Polis Merkezi'ne götürüldü.

Öte yandan, Hasan A.'nın daha öncede eşinin kendisinden boşanmak istemesi üzerine intihar girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

ADLİYE ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ
ADLİYE ÇATISINDA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2010 Perşembe 16:58:00
Güncelleme :15 Ocak 2010 Cuma 13:19:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?