20
Mayıs
2024
Pazertesi
BAYRAMPAŞA - BAYRAMPAŞA - İSTANBUL

Kamyonet çatıya kondu!

Bayrampaşa'da kontrolden çıkan bir kamyonet, karşı yöne geçtikten sonra iki otomobile çarptı. Hızını alamayan kamyonet bir işyerinin çatısına düştü. Kazada 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Otogar'dan Davutpaşa istikametine giden Cengiz A. (28) idaresindeki 34 JUM 68 plakalı kamyonet, kontrolden çıktı ve refüjü aşarak karşı yöne geçti. Otogar yönüne giden Özcan Aktaş'ın kullandığı 34 ZN 9975 plakalı araca ve 34 GV 9953 plakalı otomobile Şehabettin Yıldız'ın kullandığı otomobile çarpan kamyonet, ters dönerek depo olarak kullanılan baraka tarzı bir işyerinin çatısına düştü. Saat 20.30 sıralarında yaşanan kazada ağır yaralanan Cengiz A., Bağcılar Eğitim ve Araştırma

Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kazada Özcan Aktaş ve eşi Ümran Aktaş da hafif şekilde yaralandı. Evli çift, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

34 GV 9953 plakalı otomobilin sürücüsü Şehabettin Yıldız, "Kamyonet karşı yönden hızla geliyordu. Bir anda refüjü aşıp taklalar atarak üstümüze geldi. Kendimi korumak için aşağıya eğildim. Açılan hava yastığı sayesinde yaralanmaktan kurtuldum" dedi.

Araçların kaldırılmasının ardından yolda trafik normal akışına döndü. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 00:17:02
Güncelleme :8 Temmuz 2011 Cuma 11:22:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?