18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİKTAŞ - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Hanedan Restaurant - Beşiktaş -

HANEDAN'DA ET VE BALIK KEYFİ 1983 yılında Beşiktaş motor iskelesi yanında açılan Hanedan, artık İstanbul'un klasik restoranları arasında yer alıyor. 1993 yılında üst katında açılan balık restoranıyla hem et hem de balık keyfini yaşatan Hanedan, muhteşem Boğaz manzarasıyla herkesi büyülüyor. Hanedan İstanbul Boğaz'ının öyle bir yerinde bulunuyor ki, Boğaz Köprüsü, Beylerbeyi Sarayı, Üsküdar Kız Kulesi ve Topkapı Sarayını aynı anda görebiliyorsunuz. Bu nefis manzarasıyla İstanbullular'ın olduğu kadar turistelrin de vazgeçilmez mekanları arasında yer alıyor. Yazın gelmesiyle terasını açan Hanedan artık açıkhavada yemek yeme keyfini de yaşatıyor. Teras 120 kişiyi ağırlayabiliyor. Deneyimli mutfak ve servis personeli ile müşteri mutluluğunu ilke edinen Hanedan, et çeşitleri, yöresel kebap çeşitleri ve seçkin mezelerden oluşan zengin mönüsüyle yıllardır müdavimlerinin damak zevkini okşuyor. Mehmet Bayhan'ın sahibi olduğu Hanedan, Güney'in damak tadını ve lezzetini İstanbul'a taşımak için açıldı. Nönüsünde Adana, Gaziantep, Şanlıurfa yöresinin zengin meze ve kebap çeşitlerini bulunduruyor. Kaliteyi yakalamak için o yörelerdeki en ünlü ustalar Hanedan'a getirildi. Hanedan, kısa zamanda etin ve balığın lezzeti ve servisi için Boğaz'ın en güzel manzarası ile birleşerek hak ettiği seviyeye ulaştı. Hanedan, et ve balık lezzetini birarada sunuyor ancak mutfakları tamamen farklı. Et yemekleri için ayrı, balık yemekleri için ayrı bir mutfak kuran Hanedan, böylelikle iki lezzetin birbirini etkilemesine izin vermiyor. 1993'de müşterilerden gelen yoğun talep üzerine üst katı balık restoranına çeviren Hanedan, mezelerini Rum ustalarına hazırlattırıyor. Şefin tavsiyesi Et mönüsü: Fıstıklı kebap, gel ali kebabı, Hanedan usulü tandır kebabı, ali nazik (sıcak humuslu, terayağlı, pastırmalı) ve mevsimine göre değişen meze çeşitleri.. Balık mönüsü: Kiremitte soya soslu karides, kalamar dolma, kağıtta levrek, tuzda balık (mercan ve sinarit). Lipsostan balık çorba, soslu yeşil salata.. Balık buğulamada ise Hanedan tek adres. Hanedan, 'balık buğulamayı en iyi biz yaparız' diyecek kadar iddialı. Fıstık kebabını İstanbul'a ilk getiren de yine Hanedan... Hanedan'ın ünlü müdavimlerine gelince; Rauf Denktaş, Metin Akpınar, Emel Sayın, Tarık Akan, Zerrin Özer, Ali Poyrazoğlu, Muazzez Ersoy, Nejat Uygur, Gazanfer Özcan, Saffet Ulusoy ve Norveç Başkonsolosu Hanedan'ın en sadık müşterileri arasında yer alıyor. İşletmeci diyor ki Ünlü ustaların ve onların yetiştiriği aşçı personeli ile değişmez damak tadına ve kalitesini devam ettirmekteyiz. İddialıyız ki, İstanbul genelinde bizim yerimiz çok farklı. Biz bu hizmeti en iyi şekilde veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz
İlgili Kişi :
Adres1 :Barbaros Meydanı Çiğdem Sok. No. 27 Beşiktaş - İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :
Telefon :
Faks :
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.