25
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİKTAŞ - BEŞİKTAŞ - İSTANBUL

Gerçekten bravo!

BAHÇEŞEHİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL SORUMLULUK KULÜBÜ'NDEN GÜLBEN ERGEN VE

Gülben Ergen yakın zamanda başlattığı ve ihtiyacı olan köylerde anaokulu yaptırılması projesi "Çocuklar Gülsün Diye"yi paylaşmak ve tanıtmak için Bahçeşehir Üniversitesi'ne konuk oldu.

"Çocuklar Gülsün Diye" projesini anlatmak için Bahçeşehir Üniversitesi öğrencileri ile Beşiktaş Kampüsü'nde bir araya gelen Gülben Ergen söyleşiye Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerini tebrik ederek başladı. Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü ve işlettikleri Bi'soluk Kafe'nin yardımlarını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu belirten Ergen, "Benim üniversiteleri gezerek bu toplantıları yapmaktaki esas amacım 'Duyarlı olun!' demek ama görüyorum ki siz o yolu çoktan geçmişsiniz, tebrik ederim" diyerek sözlerine başladı.

Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün üniversite kampüsünde işlettiği Bi'Soluk Kafe'den elde edilen gelirin bir kısmını bu projeye ayıracağını müjdeleyen Ergen, proje kapsamında Mardin'de yapılacak okulun bütün iç masraflarını da Bahçeşehir Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Kulübü'nün üstleneceğini söyledi.

Mardin'e gerçekleştirdiği bir ziyaret sonrasında daha önce yaptığı yardımların geçici olduğunu fark ettiğini ve bu projeyi yapmaya karar verdiğini belirten Ergen, projenin başlamasından bu yana geçen kısa süreye rağmen toplanan paralarla 23 Nisan 2010'da Tokat'ta ilk anaokulunun açılışını yapacakları haberini verdi.

20 yıldır çalıştığını ve birçok sosyal sorumluluk projesinde bulunduğunu belirten Ergen "Bundan önceki projelerde ben hep kiracıydım, ev sahibi başkasıydı, sorumluluk onlardaydı. Bu projede ben ev sahiplerinden biriyim. O yüzden hem çok mutluyum hem çok heyecanlıyım. Bu proje için bir şeyler yapmak beni inanılmaz mutlu ediyor" dedi.

Söyleşiden sonra Bi'Soluk Kafe'yi ziyaret eden sanatçı, burada Sosyal Sorumluluk Kulübü öğrencileri ile sohbet etti. Ergen öğrencilerin projeleri hakkında bilgi aldı ve yardımlarda çekilen resimleri inceledi. Bugüne kadar gittiği üniversitelerde böyle planlı ve sistemli bir yardım organizasyonu görmediğini belirten Ergen "Gerçekten bravo! İyi ki buraya gelmişim. Çok mutlu oldum. Bundan sonra beraber çalışacağız inşallah. Mardin'deki okulumuz ilk olacak umarım. Ben de bu kafe için ellerimle kısır ve havuçlu kek yapacağım" diye konuştu ve Bi'soluk Kafe'nin ziyaretçi defterini imzaladı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 09:31:02
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 11:14:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?