18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEŞİKTAŞ - BEŞİKTAŞ - İSTANBUL

Sunahanım Güven ifade verdi

Emekli Tümamiral İlker Güven'in boşanma aşamasında olduğu eşi Sunahanım Güven, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'nde savcıya ifade verdi. Güven, eşinin kendisi hakkındaki iddialarını "komik" bulduğunu söyledi.

Sunahanım Güven, boşanmak üzere olduğu eşi emekli Tümamiral İlker Güven hakkında "gizli ibareli askeri belgeleri bazı kişilere verdiği" iddiasında bulunmuştu. Benzeri birçok iddiayı ortaya atan Güven, sabah saatlerinde ifade vermek üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne geldi. Basın savcısına tanık sıfatıyla ifade veren Sunahanım Güven, daha sonra avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı. Avukatı Hasan Gürbüz ise basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Sunahanım Güven tanık sıfatıyla ifade verdi. Soruşturmanın gizliliği nedeniyle daha fazla açıklama yapamayacağız" dedi. Gürbüz, müvekkili Güven'in daha önce yürütülen başlamış bir soruşturma kapsamında ifade verdiğini sözlerine ekledi.

Adliye çıkışında uzun bir süre taksi arayan Sunahanım Güven, emekli Tümamiral İlker Güven'in iddialarının hatırlatılması üzerine, "Eşimin iddiaları çok komik. Muhatap bile almıyorum" dedi. Güven, daha sonra bir taksiye binerek adliyeden uzaklaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 10:24:03
Güncelleme :22 Nisan 2010 Perşembe 13:34:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?