16
Haziran
2024
Pazar
BEYKOZ - İSTANBUL

Acaristanbul yılan hikayesi

Acaristanbul'un yıkımı yılan hikayesine döndü. Orman Bakanı Osman Pepe, Acaristanbul'un yıkım kararının Beykoz Belediyesi'nde olduğunu söylemişti.
 
Beykoz Belediyesi Encümen Kurulu, Acaristanbul'da yıkımı istenen 138 villayla ilgili olarak Danıştay'ın kararını bekleyecek. Bugün, Acaristanbul'la ilgili ikinci kez toplanan Encümen Kurulu, yıkım için Danıştay kararını beklemeyi kararlaştırdı.

Beykoz Belediyesi'nin, İmar Müdürlüğü'nün sunduğu dosyayı inceleyebilmek için 7 günlük yasal çalışma hakkını kullanan 7 kişiden oluşan Encümen heyeti Acaristanbul ile ilgili olarak bekleme kararı aldı. Acaristanbul ile ilgili Danıştay'ın vereceği kararın ardından Beykoz Belediyesi de harekete geçecek.

Orman Bakanlığı'nın villa sahiplerine izin almaları için verdiği süre 18 Ocak'ta dolmuş ve dosya Beykoz Belediye Encümenliğine gelmişti. Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe de kararın Beykoz Belediyesi'nde olduğunu bildirmişti.


zaman/cha
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2007 Salı 11:46:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ERKAN İZCİ MODA IP: 85.108.206.xxx Tarih : 31.01.2007 05:35:28
BEN Beykoz akbaba köyü sakinlerinden erkan izci şunaki Beykoz belediyesi gecen dönemki belediye başkanı olan köselere eşlik ediyor ve bu eşlik içindede Beykoz genelinin muhtarları girdi şayet aynı böyle bir durum bir vatandaşın başına gelse hemen başlarına dikilirler herhangi bir vatandaş evi akan çatısını yapmaya yada evinin etrafına buvarı çekmeye kalksa hemen belediye gelir yıkar yada kırk dereden kırk su getirirler Beykoz belediyesinin gücü vatandaşa yetiyor benim anamadığım nokta bu Beykoz genelinin muhtarlarına ne oluyor böyle bir şey T.C de yok niye muhtarlar halkının yanuında olmuyor özelikle Beykoz geneli muhtarlar birliği başkanı olan yüksel kılıç bey size ne oluyor anıyamıyorum kendinizi gülünç duruma düşürmeyin ben bir akbaba köyü vatandaşı olarak köyümün böyle bir muhtarı olmasından utanıyorum sanki köyünün sorunlarını haletide şimdi acarlar kaldı çok yazık Beykoz belediyesi acarlar kimki ol görüp bir karar veremiyorsunuz demeki sizinde bu katliyama ortaksınız ama bir vatandaş olsaydı çoktan iş makinelerinizi yolardınız dimi hemde ençümen toplantısı olmadan ayak üstü bir karar yıkın kararırını verirdiniz deki niçin o küçük halk bu koca acarlar biz Türklerin ata sözleri her zaman yerindedir büyük balık küçük balığı yer Beykoz belediyesi çesaretiniz yok bu yıkıma muhtarlar birliği başkanı yüksel kılıç sizler kendi işinize bakın sanki çok iş yapıyormuş gibi ERKAN İZCİ