25
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYKOZ - İSTANBUL

Atatürk Caddesi'nde dehşet!

Beykoz'da aşırı hız yaptığı iddia edilen kamyon direksiyon hakimiyetini kaybederek bir alışveriş merkezinin bahçesine uçtu.

Trafik ışıklarını ve beton bariyerleri parçalayan kamyon bahçe içerisindeki araçları da hurdaya çevirdi. Facianın eşiğinden dönülen kazada alışveriş merkezinin bahçesinde kaza sırasında kimsenin bulunmaması nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, kamyon sürücüsü hafif şekilde yaralandı.


Paşabahçe Atatürk Caddesi Göksu ışıklarda saat 10.00 sıralarında meydana gelen kazada iddiaya göre 34 BB 8405 plakalı kamyonun sürücüsü aşırı hızlı bir şekilde yokuş aşağı inerken aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Büyükşehir Belediyesine ait olan çakıl taşıyan kamyon tonlarca ağırlıktaki yüküyle birlikte önce trafik ışıklarını devirdi daha sonra bir alışveriş merkezinin beton duvarlarını parçalayarak alışveriş merkezinin bahçesine uçtu.

Devrilen kamyon bahçedeki araçları hurdaya çevirirken kasasındaki çakılda park halindeki araçların içine doldu. Kazanın sabah erken saatlerde olması büyük bir faciayı önlerken, feci kazada sadece kamyon şoförü hafif şekilde yaralandı. Yaralanan sürücü Paşabahçe Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavisi yapıldı. Kazanın ardından olay yerine gelen alışveriş merkezi çalışanlarından birisi, “Kaza eğer öğle saatlerinde olsaydı, bir çok kişi yaralanabilirdi. Biz öğle tatilinde burada toplanıp çay içiyoruz burası kalabalık oluyorö diye konuştu. Bir görgü tanığı da kamyon sürücüsünün aşırı hızlı olduğunu ve kazanın bu yüzden kaynaklandığını söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

M. Akif Erdem - DHA - Hürriyet
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2009 Cumartesi 17:45:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?