19
Mayıs
2024
Pazar
BEYKOZ - İSTANBUL

Baba ile oğlu trafik terörünün kurbanı oldu

Kaza, saat 06.30 sıralarında O2-Karayolu Kavacık mevkii Ankara yönünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Selahattin Çolakoğlu (44) idaresindeki 41 ER 774 plakalı otomobil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çıkışında O2-Karayolu Kavacık mevkiinde, Çolakoğlu’nun direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı.

Takla atarak önce otoban kenarındaki bariyerlere, ardından da aydınlatma direğine çarpan araç hurda yığınına döndü. Kazada, sürücü Çolakoğlu ile oğlu Murat Çolakoğlu (19) araç içinde feci şekilde sıkıştı.

İstanbul’daki akrabalarından İzmit’teki evlerine gitmek için yola çıkan baba-oğulun içinde bulunduğu araç kullanılamaz hale gelirken, yoldan geçen vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri, baba ile oğlunu kurtarmak için seferber oldu.

Kesici aletler yardımıyla sıkıştığı yerden ağır yaralı olarak çıkarılan baba Çolakoğlu, ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesi’ne sevk edilirken, oğlu ise olay yerinde hayatını kaybetti. LPG ile çalışan otomobilde gaz kaçağını fark eden itfaiye ekipleri, herhangi bir patlama ihtimaline karşı otomobile köpük sıkarak önlem aldı. Babasının kullandığı otomobilde yaşamını yitiren talihsiz gencin cesedi, sıkıştığı yerden çıkarılarak Haydarpaşa Numune Hastanesi morguna kaldırıldı.

Selahattin Çolakoğlu’nun sağlık durumu ciddiyetini korurken, polis ekipleri tarafından bir süre trafiğe kapatılan yol, hurda yığını haline gelen otomobilin çekilmesinin ardından normale döndü.

iha-beykoz
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2004 Cuma 12:03:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?