17
Mayıs
2024
Cuma
BEYKOZ - İSTANBUL

Beykoz'da esrarengiz cinayet

 Beykoz’da gece yarısı ıssız yolda bulunan bir kadın cesedi, güvenlik güçlerini alarma geçirdi. Jandarmaya gelen ihbar sonucu olay yerine giden güvenlik güçleri, kafasına ve göğsüne sıkılan kurşunlarla öldürülmüş orta yaşlı bir kadın cesediyle karşılaşırken, kadının hamile olabileceği ileri sürüldü.

Olay, dün gece saat 23.00 sıralarında Çavuşbaşı Mehmet Akif Ersoy Bulvarı üzerindeki ormanlık Hekimoğlu Mevkii’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, jandarmaya gelen bir ihbar sonucu olay yerine ulaşan güvenlik güçleri, kafasına ve göğsüne sıkılan kurşunlarla öldürülmüş 35-40 yaşlarında olduğu tahmin edilen bir kadın cesediyle karşılaştı. Askeri kaynaklar, olay yerinde 2 ayrı silahtan çıkan çok sayıda boş kovan bulunduğunu tespit etti. Yapılan incelemeler sonucunda kadının hamile olabileceği belirtilirken, cesedin başında ekranı kırılmış bir adet cep telefonu bulundu.

Cesedin üzerinden herhangi bir kimlik çıkmadı. Ayrıca, kadınla katil ya da katilleri arasında kısa süreli bir boğuşma yaşandığı, silahların daha sonra ateşlendiği ortaya çıktı. Ceset, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Jandarma olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, kadının katil zanlılarına ulaşmak için çalışmaların yoğunlaştırıldığı bildirildi.

İSTANBUL (İHA) -
Yayın Tarihi : 31 Ekim 2004 Pazar 09:42:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nilüfer aydın IP: 85.107.174.xxx Tarih : 9.08.2008 00:22:08

çok kötü bişey böle cani olduktan sonra beykozda durulmaz