18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYKOZ - İSTANBUL

Beykoz'da lunapark ölüm getirdi

Ekrem Şahin hayatında ilk kez eşi Hatice Şahin'in isteği üzerine 1,5 yaşındaki çocukları Enes'le birlikte Ortaçeşme'de bulunan Lunapark'a gitti. Eşi ve oğlu ile birlikte kısa bir süre lunapark içinde dolaşan Şahin önce gondola bindi. Şahin, daha sonra eşinin isteği üzerine "Twist"e binmek üzere iki bilet aldı. Bu sırada yanlarına gelen Şahin'in kardeşi Kenan Şahin, Enes'i alarak arabayla gezintiye çıkardı. Twist hızla dönerken bir anda oturdukları koltuk koptu. Şahin ve eşi koltukla birlikte yaklaşık 3 metre savrularak lunaparkın kenarındaki demir parmaklıklara çarptılar. Çevredeki vatandaşlar tarafından ilk müdahaleleri yapılan karı-koca lunaparkın yanında bulunan Emsay Hastanesine kaldırıldı.

Ekrem Şahin hastanede yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti. Kocasıyla birlikte Twist'ten düşen Hatice Şahin ise kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Olay sonrası lunaparkta kopan Twist'in koltuğu savcılık emriyle incelenmek üzere muhafazaya alındı. Lunapark görevlileri polise verdikleri ifadede Ekrem Şahin'in 'Twist' hareket halindeyken ayağa kalktığını ve koltuğun önünde bulunan emniyet demirini açtığını söyleyerek kendilerini savundular. Bir kişinin hayatını kaybettiği lunapark, Beykoz Belediyesi tarafından müherlendi.

Eşiyle birlikte eğlenmek için lunaparka giden acılı eş Hatice Şahin, "Eşimi ben lunaparka gitmek için zorladım. Benim için ilk kez böyle bir yere gitti. Önceki akşam eve geldiğinde 'Oğlum Enes ile birlikte lunaparka gidebilir miyiz?' diye istekte bulundum. Beni kırmadı. Birlikte lunaparka gittik. Önce gondola bindik. Eşimin kardeşi Kenan, Enes'i alarak arabayla gezintiye götürdü. Bu sırada ben de olayın meydana geldiği o alete binmek istedim. Eşim 4 bilet aldı. Bir kez bindik çok eğlenceliydi. Bir kez daha binmek istedik. Keşke ikinci kez binmeseydik. Böyle bir eğlence yeri yapılıyor ve aletler çürük, her şey paslıymış. Kocam ihmal kurbanı oldu. Bindiğimiz alet dönerken bir anda oturduğumuz koltuk koptu ve daha sonrasını hatırlamıyorum. Gözlerimi açtığımda eşim yerde kanlar içindeydi.'' şeklinde olayı anlattı.

 

Kaynak: www.dostbeykoz.com

Emrah Kütükçü
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2004 Pazar 15:37:01
Güncelleme :14 Ağustos 2004 Cumartesi 12:12:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?