17
Mayıs
2024
Cuma
BEYKOZ - İSTANBUL

Beykoz’da Ramazan coşkusu

Kültürel,spor etkinliklerinin yanı sıra ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı Ramazan’da Beykoz halkının tüm ihtiyaçları karşılanacak. 3000 kişiye erzak paketi hazırlandı.

Ramazan ayı boyunca 1 İftar çadırında ve 7 ayrı noktada 5000 kişiye yemek verilmektedir. Bunun yanı sıra; mini futbol,masa tenis,basketbol,satranç gibi dallarda spor turnuvaları düzenlenmektedir.

 

Cuma,Cumartesi ve Pazar günleri düzenlenen programın açılış konuşmasını Bld Bşk Muharrem Ergül yaptı.Konuşması’nda “Ben doğma büyüme Beykozluyum.Ramazan akşamları evimizden çıkacak bir yerimiz yok.Beykozlu insanları hiç değilse Ramazan akşamları kahve köşelerinden uzaklaştırmak için burası her akşam açık.3 gün kültürel etkinlikler diğer günler ise spor turnuvaları var.

Dışarıda salepçi,mısırcı,macuncu,kestaneci,gibi Ramazana özel tatları da nutmadık.Arkadaşlar bana Başkanım Ramazan çadırı kurmayacak mısınız diye sordular bende onlara ’Türkler çadırdan çıkalı 1000 yıl oldu.Bu yanlıştır.Bundan daha güzel kültür merkezi olmaz.Ben bütün bld.bşk arkadaşlarıma önerdim.Bundan böyle Ramazan akşamları inşallah hep beraber olacağız.’dedi.Programda Mehmet Kemiksiz ve Hüda-i grubu,Hasan Cihat Örter,Urfa sıra gecesi,Sinevizyon gösterimi,Orhan Çakmak,Metin Şamdan ve Palyaçolar yer aldı.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 27 Ekim 2004 Çarşamba 10:27:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?