18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYKOZ - İSTANBUL

Beykoz'da şok hizmet

Beykoz Belediyesi tarafından mahallelerdeki sorunları yerinde ve zamanında çözmek amacıyla düzenlenen Şok Hizmet Üretimi, Belediye Başkanı Muharrem Ergül ve belediyenin çeşitli birimlerinden 300 personelin katılımıyla 18 Temmuz Pazartesi günü Kanlıca’ da gerçekleştirilecek.

Şok Hizmet Üretimi kapsamında uygulanacak çalışmaların bazıları şöyle: Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından sokak ve caddeler ile mahallede bulunan okul, cami ve mezarlıklar temizlenecek. Veteriner İşleri Müdürlüğü’nce mahalledeki metruk evler temizlenip ilaçlanacak. Ayrıca zararlı haşerat alanları tespit edilip gerekli önlemler alınacak. Park ve Bahçeler ekipleri ise mahalledeki tüm park, bahçe ve mezarlıkların bakım ve onarımını yapacak.

 Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı işçilerimiz tarafından Kanlıca’daki çeşme ve dereler temizlenecek, sokak ve caddeler asfaltlanarak ihtiyaç olan yerlere parke ve bordür döşenecek. Sağlık İşleri Müdürlüğü’müz mahalle halkının açlık, kan şekeri, kolesterol ve kan basıncı ölçümünü yapacak. Ayrıca, Beyaz Masa ekiplerimiz Kanlıca’nın değişik yerlerinde mobil Beyaz Masa stantları kurarak gün boyunca mahalle halkının yardım ve taleplerini karşılayacak. Büyükşehir Belediyesi'nin de destek vereceği Şok Hizmet Üretimi çalışmasında deniz temizleme teknesi Kanlıca sahillerini temizleyecek.

Sabah saatlerinde başlayacak Şok Hizmet Üretimi çalışması Kanlıca mahallesinde gün boyu devam edecek.

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2005 Cumartesi 12:40:30
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 01:19:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?