17
Mayıs
2024
Cuma
BEYKOZ - İSTANBUL

Beykozlular'dan belediye başkanlarına hizmet madalyası

Beykozlular, Belediye Başkanı Köseler’i verdikleri yanıtlarla ödüllendirdi. Belediye’nin yaptırdığı “Hizmet Değerlendirme ve Eksikleri Saptama Araştırması”nda Beykozlular Belediye Başkanı Alaattin Köseler’e duydukları güveni ve desteği açıkça ortaya koydu.
2 bin kişinin katıldığı araştırmadaki soruları yanıtlayanların yüzde 52’si erkek, yüzde 48’i kadındı.

Sonuçlar, ilçede Alaattin Köseler’in vatandaşlar tarafından güvenilir bulunduğunu, dürüstlük ve şeffaflığıyla ön plana çıktığını kanıtladı. Başkan Köseler’i Belediye hizmetlerinde güvenilir bulanların oranı yüzde 73.

Araştırmadan ortaya çıkan bir başka sonuç ise Beykozluların hizmetlerden genellikle memnun oldukları. Beykozluların Belediye’nin hizmet süresi içinde en çok, Beykoz’daki büyük çöp sorununu ortadan kaldırması ve altyapı hizmetlerinden memnun oldukları belirlendi. Ayrıca
araştırmaya katılan kişilerin en fazla önem verdiği hizmetler arasında yer alan “su kanalizasyon işleri, toplu taşıma hizmetleri ve park bahçe yeşil alan çalışmaları” konularında da Belediye’yi İlçede yaşayanların “Beykoz için en önemli girişim sizce nedir?” sorusuna verdikleri yanıt, araştırmadan bir başka dikkat çekici sonucun ortaya çıkmasını sağladı. Beykozluların yüzde 91’i, ilçelerini geliştirecek en önemli yatırımın üniversite olduğunu düşünüyor.

Bu sonuçların memnuniyet verici olduğun ifade eden ve en büyük ödülün vatandaşlardan aldığı hizmet madalyası olduğunu belirten Başkan Köseler, sözlerini şöyle sürdürdü: “Yaptırdığımız ‘Hizmet Değerlendirme ve Eksikleri Saptama Araştırması’ndan yüzümüzün akıyla çıkmanın mutluluğunu tüm vatandaşlarımla paylaşmak istiyorum. Başarı bir ekip işidir. Bu sadece benim başarılı buldukları tespit edildi. değil, tüm çalışma arkadaşlarımın başarısıdır.”

Hatice Akuğur/Beykoz Belediyesi
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2004 Perşembe 18:02:28
Güncelleme :9 Mayıs 2004 Pazar 18:27:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?