1
Haziran
2024
Cumartesi
BEYKOZ - İSTANBUL

Kavacık'ta korkutan yangın

Beykoz'da yarı ahşap bir binada çıkan yangın, mahalle sakinlerini paniğe sevk etti. Yan binaya da sıçrayan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi sonucu söndürüldü.

Edinilen bilgilere göre, gece saat 00.00 sıralarında Kavacık Göksu Mahallesi, Sadri Alışık Caddesi Çuvalcı Sokak üzerinde bulunan yarı ahşap bir binada yangın çıktı. Kullanılmayan binada henüz nedeni belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü. Yangına müdahale etmek için olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yolların dar ve yokuş olmasından dolayı olay yerine çıkmakta zorlandı. Mahalle sakinlerini paniğe sevk eden yangın, bitişikteki diğer yarı ahşap binaya da sıçradı. Bir itfaiye erinin yanan çatıya çıkarak kiremitleri sökmeye çalışması dikkat çekti. Çatının çökme tehlikesine aldırmadan kiremit söken itfaiye eri, alevlerin yeniden yükselmesi ile tekrar çatıdan indi. Yaklaşık 1 saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alınan yangında, ilk belirlemelere göre herhangi bir can kaybının yaşanmadığı bildirildi.

Öte yandan, çevrede yaşayan vatandaşlardan Yavuz Erdem, "Bu bina boştu, kullanılmıyordu. Zaman zaman kimsesizler gelip kalıyordu. Sanırım onlardan kaynaklandı" dedi.

İtfaiye ve polis ekipleri, yanarak kullanılamaz hale gelen her iki ahşap bina ile ilgili inceleme başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2011 Çarşamba 10:21:04
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 16:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?