30
Mayıs
2024
Perşembe
BEYKOZ - İSTANBUL

Minibüs kuyumcuya daldı

Beykoz'da, freni patlayan servis minibüsü kontrolden çıkarak bir kuyumcu dükkanına girdi. Kaza sırasında kuyumcudaki altınlar etrafa saçıldı.

Kaza, İncirköy Mehmet Akif Ersoy Caddesinde meydana geldi. Ünal Talu yönetimindeki 34 VJ 026 plakalı servis minibüsü yokuştan aşağı inerken freni patladı. Kontrolden çıkan minibüs yol kenarındaki Başak Kuyumculuğa girdi. Kazada servis sürücüsü hafif şekilde yaralanırken, kuyumcu dükkanında büyük çapta maddi hasar oluştu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaptıkları çalışmaların ardından aracı otoparka çekti. Kaza sırasında etrafa saçılan altınları toplayan dükkan sahibi İbrahim Akkaya, içeride olduğu sırada büyük bir gürültüyle aracın dükkana girdiğini belirterek "Her yeri paramparça etti. O an ben de içerideydim. Sadece şoför yaralanmış. Biz onu hiç görmedik" dedi.

Kazadan sonra kuyumcunun elektrikleri kesildi. Görgü tanığı Murat Kılıç, "Yukarıdan gelen minibüsün freni patlamış. Duramadığı için önüne çıkan arabaya çarptı ve kuyumcuya girdi" diye konuştu.

Öte yandan işyerinde bulunan güvenlik kamerasının kaza anını kaydetmediği belirlendi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2011 Salı 10:08:01
Güncelleme :15 Mart 2011 Salı 15:51:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?