22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYKOZ - İSTANBUL

Sapığın şok eden seks arşivi

Beykoz Elmalı Köyü’nde önceki gün yapılan operasyonla kurtarılan Rus uyruklu Canixzeba Salikhova’nın zorla tutulduğu evde izleyenleri dehşete düşüren video arşivi bulundu. Kasetlerde, Zeki Ç.’nin para karşılığı seks için evine getirdiği tahmin edilen onlarca değişik hayat kadınını, ilaç ile uyuttuktan sonra cinsel ilişkiye girdiği görüntülerin yer aldığı öğrenildi.

Elmalı Köyü halkının ihbarı ile önceki gün Merkez Caddesi Numara 9/3’te bulunan eve operasyon yapılmış, Rus uyruklu olduğu ve silahla rehin alındığını ileri süren Canixzeba Salikhova (27) kurtarılmıştı. Zanlı Zeki Ç. ise yapılan operasyonla gözaltına alınmış, ancak zorla alıkonulduğunu ileri süren Rus kadının mahkemede ifade değiştirmesi sonucu Zeki Ç. serbest bırakılmıştı.

Evde yapılan aramada ele geçirilen çok sayıda CD ile mini DVD kamera kasetleri inceleniyor. Kasetlerdeki görüntüler, görevlileri bile şaşkına çevirdi. Kasetlerde Zeki Ç.’nin para karşılığı seks için evine getirdiği onlarca hayat kadınına, baygın haldeyken tecavüz ettiği görüntüler kayıtlı. Bu kasetlerdeki kadınların tamamı ne kayıttan haberdar, ne de o sırada kendi vücutlarına uygulanan cinsel tacizden. Zanlı, baygın haldeki kadınları zaman zaman sağa sola çevirip, anal ve oral seks yapmaya çalışıyor.


Hürriyet
Yayın Tarihi : 19 Ağustos 2007 Pazar 11:37:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?