19
Mayıs
2024
Pazar
BEYKOZ - İSTANBUL

Uzman çavuşun acı sonu

Beykoz'da trafik uygulaması yapan Jandarma Uzman Çavuş Ergün Uyanık'a bir otomobil çarparak yerde sürükledi.

Ambulansla Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne götürülen ağır yaralı Uyanık, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybetti.

Riva Yolu üzerinde trafik uygulaması yapan Jandarma Uzman Çavuş Ergün Uyanık (38), 34 SUP 10 plakalı aracıyla eşini hastaneye götüren Murat Çalışkan'ın kullandığı otomobilin altında kaldı.

 Otomobilin altında yaklaşık 40 metre sürüklenen 17 yıllık uzman çavuş ağır yaralandı. 2 çocuk babası Ergün Uyanık, olay yerine gelen ambulansla Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Uyanık, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Murat Çalışkan ve eşi de aynı hastaneye kaldırıldı.

ilk müdahalenin ardından kafa travması yaşayan Çalışkan ile eşi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olayı anlatan Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı, "Kaza olduğunu duydum. Uzman çavuşumuz ambulansla Paşabahçe Devlet Hastanesi'ne geldi. Ben de yardım ettim. Doktorlar müdahale etti fakat olay yerinde hayatını kaybetmiş. Üzüntümüz büyük. Riva yolunun ışıklandırması çok az. İleriye dönük ışıklandırma yapılırsa iyi olur. Başka kazalar olmaz. Şok içindeyiz" dedi.

Kaza sonrası hastaneye gelen Uzman Çavuş Uyanık'ın eşi ise büyük şok yaşadı. Sinir krizi geçiren kadına sakinleştirici iğne yapılarak bir süre hastanede gözetim altında tutuldu.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Mart 2009 Pazar 23:47:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?