19
Mayıs
2024
Pazar
BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Beyildüzü'ne engelliler merkezi

ENGELLİ ÇOCUĞA SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Yetgin Çavdar ve belediyenin engelliler büro çalışanları ziyaret ettikleri ailenin mental (zihinsel) engelli çocuklarının doğum gününü kutladı.

Çavdar, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un engellilerle ilgili çalışmalara büyük önem verdiğini ve ilçede öncü çalışmalar gerçekleştirdiğini belirterek; engellilerle ilgili olarak özel park ve bahçeler yapılacağını, Lokman Ayva öncülüğünde ilçeye bir engelliler merkezi kazandırılacağını kaydetti.

Beylikdüzü Belediyesi Engelliler Bürosu düzenlendiği aktivitelerle engellilere motive ederken, maddi imkânı iyi olmayan ailelere de destek oluyor. Dereağzı Mahallesi'nde bir villada çalışan aileyi ziyaret eden Başkan Yardımcısı Çavdar, Engelliler Büro Sorumlusu Harika Aslan ve büronun faaliyetlerine destek olan 2 gönüllü anne, ziyaret ettikleri ailenin mental (zihinsel) engelli çocuklarının doğum gününü pasta keserek kutladı. Başkan Yardımcısı Çavdar, 7 yaşına giren İbrahim Küpeli'yi severek, aileye

belediyenin engellilere yönelik faaliyetlerini takip etmelerini söyledi. Daha önce tekerlik sandalye yarımında bulunulan çocuğa, kısa süre sonra bez yardımı da yapılacağı aktarıldı.

ENGELLİ ÇOCUĞA SÜPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Mart 2010 Salı 14:50:00
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 15:14:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?