24
Mayıs
2024
Cuma
BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Beylicium AVM'de 23 Nisan coşkusu

İHLAS KOLEJİ'NDEN ÇOK ÖZEL 23 NİSAN FESTİVALİ

İhlas Koleji her sene olduğu gibi bu sene de yurtdışından gelen halk oyunları ekipleri ile 23 Nisan'ı festival havasına çevirecek.

Her 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, farklı ülkelerden gelen dünya çocuklarını ağırlayan İhlas Koleji, bu yıl da Bulgaristan'dan Severniatsi dans grubu, Slovakya'dan Radost Folklor grubu ve Gürcistan'dan Ditguri Folklor grubunu ağırlayacak.

22 Nisan Perşembe günü başlayacak "İhlas Koleji 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" kapsamında misafir edilen Bulgaristan'dan Severniatsi dans grubu, Slovakya'dan Radost Folklor grubu ve Gürcistan'dan Ditguri Folklor grubu, İstanbul'un seçkin alışveriş merkezlerinde kendi ülkelerine özgü, değişik gösteriler sunacaklar. Beylikdüzü Belediyesi ve İhlas Koleji'nin işbirliği ile gerçekleştirilecek "İhlas Koleji 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali" 22 Nisan Perşembe saat 13.00'te Beylicium AVM'de başlayacak. Festival, 23 Nisan günü yurtdışından gelen ekiplerin yanı sıra çeşitli gösteri grupları ve İhlas Koleji folklor ekibinin de katılımıyla İstanbul Outlet Park ve Beylikdüzü Carrefour'da bütün hızıyla devam edecek. Aynı günün akşamında Beylikdüzü Belediye Başkanı'nın misafir ülkeler adına vereceği yemekle birlikte 23 Nisan programı sona erecek.

İhlas Koleji'nin minikleri de 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşayacaklar. Minikler, halk oyunları, mehteran grubu ve ront gösterileriyle; Bahçelievler Koçtaş, Bahçelievler Carrefour ve Airport AVM'de olacaklar.

Özel Marmara Evleri İhlas İlköğretim Okulu Müdürü Sebahattin Kazaz, tüm yurtta sevinçle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın değerini vurgulayarak; "İhlas Koleji olarak artık geleneksel hale getirdiğimiz 23 Nisan Festivali'ne bu senede yabancı konuklarımızın katılımından mutluluk duyuyorum. Hazırlamış olduğumuz etkinliklerle gerek katılanlar gerekse bu etkinlikleri izleyenlerin büyük keyif alacağına inanıyorum" dedi.

İHLAS KOLEJİ'NDEN ÇOK ÖZEL 23 NİSAN FESTİVALİ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 11:27:00
Güncelleme :25 Nisan 2010 Pazar 17:51:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?