18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Engelli gençler askere uğurlandı

ENGELLİ GENÇLER ASKERE UĞURLANDI

Askerlik çağına gelen 8 genç, düzenlenen uğurlama programı ve kına gecesi ile askere uğurlandı. Kına gecesinin de düzenlendiği akşamda gönüllü olarak Çılgın Sedat sahne aldı. Bu akşamın ayrı bir özelliği olduğunu bildiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, "Beylikdüzü'nde 8 genci 'en büyük asker bizim asker' diyerek uğurluyoruz" dedi.

Engelliler Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Meydanı'nda düzenlenen eğlence programı ile engelli gençler bir günlük askerlik yapacakları Hasdal Kışlası'na gitti. "En büyük asker bizim asker" sloganları arasında ailelerinin de katılımıyla gençler temsili de olsa asker olmanın heyecanını yaşadı. Programda gönüllü olarak konser veren fantezi-pop müziğin ünlü ismi Çılgın Sedat bir buçuk saat sahnede kaldı. Sahnede iyi performans sergileyen şarkıcı, pop müziğin yanı sıra her yöreden çeşitli türküler de söyledi.

Asker adaylarının da şarkılara eşlik ettiği konserde Çılgın Sedat, engelliler için elinden geleni yapacağını ifade etti.

Gençlerin aileleri ve vatandaşların da katıldığı yaklaşık bin 500 kişinin bulunduğu asker uğurlama gecesinde geleneklere uygun olarak askerlerin ellerine kına da yakıldı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun ve Kaymakam Yusuf Odabaş, askerlere harçlık verdi.

ENGELLİ GENÇLER ASKERE UĞURLANDI
ENGELLİ GENÇLER ASKERE UĞURLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2010 Perşembe 17:25:00
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 18:34:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?