24
Mayıs
2024
Cuma
BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Sıra gecesi coşkusu

BEYLİKDÜZÜ'NDE SIRA GECESİ COŞKUSU

Beylikdüzü Belediyesi ilçe halkına yönelik gerçekleştirdiği zengin sosyal etkinlik ve programlara bir yenisini daha ekledi.

Beylikdüzü Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen programlar çerçevesinde dün gerçekleşen etkinlikte; Urfa Sıra Gecesi yapıldı. İhlas Koleji Konferans salonunda düzenlenen sıra gecesinde; sanatçı Zekeriya Ünlü konser verdi. Birbirinden hareketli parçaların seslendirildiği konsere gelen vatandaşlar; aileleriyle birlikte eğlenceli saatler geçirdi. Müzikseverlere, çiğ köfte ikram edildi.

Programa katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun; kent halkının alt yapı, çevre, ulaşım, sağlık, gibi birçok alandaki ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalar gerçekleştirdikleri gibi sosyal gıda olarak nitelendirilebilecek kültür ve sanat etkinlikleri de düzenlediklerini söyledi. Başkan Uzun konuşmasında; Atatürk'ün "Sanatsız kalmış bir milletin hayat damarlarından biri kopmuştur" sözüne yer vererek; "Çok hızlı gelişen ve büyüyen ilçemizin otel gibi algılanmaması, yaşayan nefes alan bir kent olması, halkımızın eğlenmek ve çeşitli aktiviteleri gerçekleştirmek için bölge dışına çıkmak zorunda kalmamaları için kültürel ve sanatsal çalışmalar gerçekleştiriyoruz" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından diksiyon eğitimi, çocuk ve yetişkin tiyatroları, eğitici seminer ve konferanslar, birim müdürlükleri arasında düzenlenen turnuvalar; ilçe müzik öğretmenleri, sivil toplum kuruluşları, engelli vatandaşlar ile kahvaltılı toplantılar, edebiyat söyleşileri gibi çeşitli alanlarda programlar gerçekleştiriliyor.

BEYLİKDÜZÜ'NDE SIRA GECESİ COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE SIRA GECESİ COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE SIRA GECESİ COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 27 Şubat 2010 Cumartesi 17:27:01
Güncelleme :27 Şubat 2010 Cumartesi 17:35:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?