24
Mayıs
2024
Cuma
BEYLİKDÜZÜ - BEYLİKDÜZÜ - İSTANBUL

Uğur Işılak coşkusu

BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU

Beylikdüzü Belediyesi Ramazan etkinliklerinin bu seferki konuğu özgün müziğin ünlü sanatçısı Uğur Işılak şarkılarıyla geceye renk katarken, akşamın sürpriz konuğu ise Bosna Hersek İstanbul Konsolosu Nidzara Ercan ve Jeofizik Mühendisi eşi Prof. Dr. Ahmet Ercan oldu.

Beylikdüzü'nde seslendirdiği birbirinden güzel parçalarla, sevenleriyle buluşan Işılak; Ramazan etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen programda sahne almaktan ve yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Sahnede, dostluk ve kardeşlik mesajı veren Işılak, "Her kesimden, her düşünceden insana saygım var; yalnızca başkasına tahammülü olmayan insanlara tahammülüm yok" dedi.

Ramazan'ın ilk gününden son gününe kadar Beylikdüzü etkinlik alanında farklı konuklarıyla bir arada olmaya devam edeceklerini kaydeden Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Bosna Herseklileri daima kardeşleri gibi görüp onlar için hep duacı olduklarını bildirdi. Başkan Uzun, Konsolos Nidzara Ercan'a günün anısına bir hediye takdim etti.

Konsolos Nidzara, Beylikdüzü'nde böyle bir ortam görünce şaşırdığını ve Ramazan ayında buradaki enerjiden etkilendiğini ifade ederek, Türkiye'de daima Bosna Hersek'e ve Boşnaklara gösterilen yakın ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayrıca etkinlikler kapsamında Türkiye'nin dört bir yanından illerin tanıtılmaya devam edildiği Beylikdüzü'nde, '7 Bölge 7 Renk' standından Hatay ilinin tanıtımına başlanırken, '5 Kıtadan 5 Kültür' bölümünde ise 20 Ağustos Cuma günü gerçekleşen Zed Şoto konserinden bu yana Bosna Hersek'in kültürel etkinliklerine de yer verilemeye devam ediliyor.

BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU
BEYLİKDÜZÜ'NDE UĞUR IŞILAK COŞKUSU
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 14:41:02
Güncelleme :22 Eylül 2010 Çarşamba 11:09:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?