29
Nisan
2024
Pazertesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Emi Gümrük Müşavirliği

 

DIŞ TİCARET SERVİSİNİN DİKKATİNE

 

 

 

       Firmamız EMİ GÜMRÜK MÜŞAVİRLİĞİ unvanı  ile Dış Ticarette uzman kadrosuyla

“ hızlı ve güvenilir hizmet” ilkesiyle kurulmuş olan firmamız özel ve tüzel kişilere gümrükleme işlemleri konusunda kapsamlı  Gümrük Müşavirliği Hizmeti vermektedir.

 

 

Hizmetlerimiz,

 

 

- İthalat

- İhracat

- İlgili İthalatçı ve İhracatçı Birliklerine Üyelik

- Ata Karnesi Kapsamında İthalat

- Aktarma ve Transit İşlemleri

- Serbest Bölge Giriş Çıkış İşlemleri

- Sigortacılık hizmetleri

 

 

       İstanbul merkezli firmamızın bulunduğu konum itibariyle gümrüklere zamanında ulaşım olanağı sağlamaktadır. Bununla birlikte düzenli olarak her gün tüm gümrüklere servisimiz bulunmaktadır.

      

 

       Firmamız gümrükleme işlemlerini ,  müşterilerinin hak ve menfaatlerini daima en iyi şekilde koruyarak hiçbir gecikme cezai durum ve infiale düşürmeden minimum süratle sonuçlandırmaktır.

      

 

       Değişen koşullara hızla adapte olarak ve hizmetlerimizin içeriğini firmalarımızın taleplerini de göz önüne alarak çalışmaktayız. Gümrük mevzuatı ve diğer ilgili olduğumuz mevzuatları düzenli takip ederek müşterilerimize değişiklikleri bildirmeyi ve sürekli istişare etmeyi görev olarak kabul etmiştir. Firmamız faaliyetine başladığından bu yana sürekli artan ve konularında uzman şirketlerden oluşan bir müşteri portföyü bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

TEL: 0212 245 67 34 

FAX: 0212 245 67 35

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlgili Kişi :Vedat Oğuzay
Adres1 :Necatibey Cad
Adres2 :
Posta Kodu :80030
Telefon :0212 245 67 34
Faks :0212 245 67 35
Elektronik Posta

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.