17
Mayıs
2024
Cuma
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Elan Hotel

tarihi ve turistik zenginliklerinin bulunduğu, hava-demir-deniz ve karayollarına ulaşımı kolay, Haliç manzaralı, Beyoğlu Tepebaşı semtinde; single-double-triple yataklı 47 odası, Restoranı, Lobi Barı, Otuz kişilik çok amaçlı Haliç Salonu, merkezi ısıtma, soğutma, havalandırma, jeneratör sistemi, tüm odalarda iki kanal müzik yayını, uydu yayınını alan renkli TV'si direkt telefonu, mini barı ve 24 saat oda servisi ile sizlere daha rahat, modern ve çağdaş bir ortam sunar. 
Odalarımızın tümünde, 24 kanal (10 yerli, 14 yabancı) televizyon, radyo,
mini bar, direk telefon, anahtarlı kilit sistemi, 220 volt priz, yangın alarm detektörleri ve fan-coil sistemi ile
ısıtma - soğutma, havalandırma bulunmaktadır.

Banyolarımız ise saç kurutma makinesi, telefon, 220 volt priz ile donatılmıştır.

(Bütün odalarda Split Klima vardır.) 

Elan Hotel, İstanbul'un en eski semti, Beyoğlu Meşrutiyet Caddesinde, Amerikan Konsolosluğu'nun tam karşısında bulunmaktadır. İstanbul'un tarihi, turistik ve ticaret merkezlerinin odak noktasındadır.İngilitere, Rusya, İtalya, Fransa, Yunanistan, Belçika ve Hollanda Konsoloslukları yürüme mesafesi içerisinde bulunmaktadır.

İlgili Kişi :
Adres1 :Meşrutiyet Cad. No:213 Beyoğlu / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :80050
Telefon :+90 (212) 252 54 49
Faks :+90 (212) 252 61 17
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.