7
Mayıs
2024
Salı
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

The Marmara Pera

Şehrin ruhunu taşıyan, eski İstanbul'da olduğunuzu hissettiren özel semtlerden biri olan Pera bölgesinde semtin nostaljik dokusunu, tarihini ve dinamik yapısını özümseyen seçkin bir otel.

The Marmara Pera, 200 adet konforlu odası ve modern zamanların rahatlığını sunan 3 suitiyle 30’lu yılların nostaljsiyle 70’li yılların romantizmini birleştirmek üzere tasarlanmıştır.

Fitness” yürüyüşü için şehrin başlıca iş ve alışveriş bölgelerine ve tarihi merkezlerine yürümek yeterli olmadığında otelimizin kardiyovasküler aletlerin ve kilo kontrol aletlerinin yer aldığı bir spor alanından faydalanabilirsiniz. Formunu korumak isteyen konuklarımız yaz aylarında çatı katında yer alan açık havuzumuzdan faydalanabilirler.

İlgili Kişi :
Adres1 :Meşrutiyet Cad. Tepebaşı / İstanbul
Adres2 :
Posta Kodu :34430
Telefon :+90 (212) 251 46 46
Faks :+90 (212) 249 80 33
Elektronik Posta
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.