20
Mayıs
2024
Pazertesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu Belediyesi’nden, 'Beyoğlum Kredi Kartı’

’Beyoğlum Kredi Kartı’ çıktı... Yeni kredi kartı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ve Vakıfbank Genel Müdürü Ahmet Kaçar tarafından Hilton Oteli’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla tanıtıldı.

Basın toplantısında konuşan Beyoğlu Belediye başkanı Ahmet Misbah Demircan, öncelikle ilçede ikamet edenlere ve çalışanlara verilecek kartın dünyanın her tarafında geçerli olacağını açıkladı. Demircan; kart sahiplerine anlaşmalı mağaza, eğlence merkezleri gibi yerlerde indirim ve taksit imkanı sunulacağını da sözlerine ekledi.

Kart, iletişim ve reklam aracı da olacak...

Kart sahiplerine SMS yoluyla çeşitli duyuruların da iletileceğini ifade eden Demircan, ’’Beyoğlum Kart, ilçe halkı ile belediye arasında iletişim kurmanın en iyi yolu olacak. Anlaşmalı mağazalar ve eğlence yerleri, yenilikleriyle kampanyalarından kart sahiplerini haberdar etme fırsatı bulacaklar’’ dedi.

Beyoğlu halkına böyle bir hizmet vermekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vakıfbank Genel Müdürü Ahmet Kaçar da, kartın dağıtım koşullarını belediyenin belirleyeceğini kaydederek, talep olması halinde kartın Türkiye genelinde başvuran herkese verilebileceğini aktardı.

Beyoğlu Belediyesi’nin projesi olan "Beyoğlum Kredi Kartı", Vakıfbank işbirliğiyle alışverişte ve emlak vergisi ödemelerinde kullanılabilecek


Kenthaber
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2004 Cuma 09:09:34
Güncelleme :24 Eylül 2004 Cuma 09:13:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?