16
Haziran
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu Çocuk yayında

Beyoğlu’nda okuyan ilköğretim okulu öğrencilerinin destek ve katkılarıyla Beyoğlu Belediyesi tarafından çıkarılan Beyoğlu Çocuk Dergisi’nin tanıtımı, Şehit Öğretmen Neşe Alten İlköğretim Okulu’nda yapılan bir şenlikle gerçekleştirildi.

Derginin yayın hayatına başlaması sebebiyle düzenlenen program Ahmet Emin Yalman İlköğretim Okulu halk oyunları ekibinin gösterisiyle başladı. Protokol konuşmalarının ardından illüzyonist-jonglör Erkan Öbüs ilginç gösterisiyle çocuklardan büyük alkış aldı. Daha sonra Booza grubu sevilen parçalardan oluşan konseriyle programa

Dergi Beyoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu’nda okuyan öğrencilerin katkılarıyla çıkıyor. Beyoğlu Çocuk dergisinde Beyoğlu’nda yaşayan ve okuyan çocukların yazı, şiir ve hikayelerine yer veriliyor.

Ücretsiz olarak dağıtılan Beyoğlu Çocuk dergisinde şiirden hikayeye, bilim-teknikten hayvanlar alemine, bilmece-bulmaca köşesinden haberlere kadar birbirinden ilginç ve doyurucu sayfalar var.

Beyoğlu Çocuk dergisinin tanıtım programına Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Köroğlu ve Beyoğlu Kaymakamı Ali Kamil Başer, dergi kurulunda çalışan tüm öğrenciler, okul müdürleri ve sorumlu öğretmenler katıldı

Mehmet Arifoğlu-Kenthaber/İstanbul
Yayın Tarihi : 16 Haziran 2005 Perşembe 08:19:55
Güncelleme :17 Haziran 2005 Cuma 12:48:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?