18
Mayıs
2024
Cumartesi
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu'nda 23 Nisan coşkusu

Beyoğlu’ndaki okullardan seçilen bin öğrenci, İstiklal Caddesi’nde bando takımı eşliğinde yaptıkları yürüyüşte 23 Nisan coşkusunu yaşadı.

Beyoğlu Belediye Başkanlığı’nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle gerçekleştirdiği organizasyonda, ilçedeki 27 okuldan seçilen bin öğrenci, İstiklal Caddesi’nde ellerindeki bayraklarla bando takımı eşliğinde yürüdü. Yürüyüşte çocukları aileleri de yalnız bırakmazken, vatandaşlar binalardan çocukların üzerine karanfiller yağdırdı.

Belediye Başkanı Demircan, "23 Nisan, Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bir bayram. Biz de bugünü çocuklarla birlikte İstanbul’un ve Beyoğlu’nun en gözde mekanı olan İstiklal Caddesi’nde yürüyerek kutlamak istedik" dedi. Yürüyüşe katılan sanatçı Gönül Yazar da, "Ben çocukları çok seviyorum. Belediye başkanının da davetini kırmadım. Çocuklarla birlikte olmak güzel bir duygu" diye konuştu.

İstiklal Caddesi’nden Taksim Meydanı’na Türk bayrağıyla yürüyen çocuklar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte Tatilya Eğlence Merkezi’ne gidecek.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 14:22:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?