19
Mayıs
2024
Pazar
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu'nda aşkı için kendini yaktı

Görenleri dehşete düşüren olay, gece saat 03.00 sıralarında Taksim Meydanı’nda meydana geldi. İddiaya göre, Avcılar’da bir tekstil fabrikasında gece güvenlik elemanı olarak çalışan Özkan Doğan (25), 2 yıldır nişanlı olduğu "Zeliha" isimli kızın ailesi tarafından sürekli reddedildi. Bunun üzerine Doğan ve 2 arkadaşı, gece boyunca alkol aldı.

Girdiği bunalımın etkisinden kurtulamayan genç, yoldaki bir madde bağımlısı gençten aldığı tineri kendi üzerine dökmeye başladı. Doğan, arkadaşlarının ve Taksim Meydanı’ndaki vatandaşların şaşkın bakışları arasında tüm tineri başından aşağıya boşalttı.

Çevredekilerin ikna çabalarına aldırmayan genç, "Zeliha’yı çok seviyorum. Onsuz yaşayamam. Ama ailesi evlenmemize izin vermiyor" diyerek kibriti çaktı. Bir anda alevler arasında kalan gencin yandığını gören taksi sürücüleri, araçlarında bulunan yangın söndürme tüpleriyle olaya müdahale etti.

Vücudunda ağır yanıklar oluşan ve acılar içinde kıvranarak yerde yardım bekleyen gencin acısı giderek artarken, olay yerine çağrılan ambulansın Taksim’in göbeğine 30 dakikada gelmesi tepkilere neden oldu. Yaklaşık 30 dakikada olay yerine gelen ambulansla Taksim İlkyardım Hastanesi’ne kaldırılan Doğan’a ilk müdahale burada yapıldı. Vücudunda ciddi yanıklar oluşan Özkan Doğan, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi.

kenthaber-istanbul
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2004 Salı 01:47:03
Güncelleme :31 Ağustos 2004 Salı 01:49:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özkan doğan IP: 78.169.173.xxx Tarih : 20.02.2010 23:51:45

o kişi benim şu an hayattayım keşke yapmasaydım ama bir kere son pişmanlık fayda etmiyor hiç birşey bir insan için kendini yakmaya değmezmiş hayatım karardıve hala acısını yaşıyorum