22
Mayıs
2024
Çarşamba
BEYOĞLU - İSTANBUL
Belediye Sayfaları

Beyoğlu'nda kaçak operasyonu

Beyoğlu'nda yurda kaçak yollardan giren ve vizesi dolan yabancı uyruklu şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda çok sayıda vatandaş gözaltına alındı. Polis ekiplerini görünce kaçmaya çalışan yabancı uyruklu kadınlar, güçlükle yakalandı.


Alınan bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yabancılar Şubesi Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde Taksim Meydanı ve civarında yabancı uyruklu şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin de destek verdiği operasyonda Taksim, İstiklal Caddesi, Sıraselviler Caddesi, Tarlabaşı Bulvarı ve civarında yapılan operasyona çok sayıda polis ekibi katıldı. Ekipler, cadde ve sokaklarda yurda kaçak yollardan giren ve vizesi dolan yabancı uyruklu vatandaşların
peşine düştü. Polisin çalışması sırasında ekipleri gören bazı kadınlar, sokak aralarına kaçtı. Polisin güçlükle gözaltına aldığı kadınlar, ekiplere zor anlar yaşattı.


Akşam saatlerinde başlayan operasyonun gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edeceği ve çok sayıda yabancı uyruklu vatandaşın da gözaltına alındığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Eylül 2007 Salı 01:44:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?